Despre mine

Fotografia mea
Sibiu, Romania
Bună eu sunt Agoia (Andreea Goia). Cea mai mare plăcere a mea este să mă exprim prin creaţie. Pe blogul meu poţi să urmăreşti ceea ce creez pentru mine, pentru prieteni şi poate chiar pentru tine. Cel mai simplu e să îmi scrii la: contact.agoia@gmail.com

duminică, 12 iunie 2011

Creatii mai vechi

Deoarece nu am mai publicat de mult poze pe blog, in dimineata aceasta, m-am hotarat sa postez cateva din arhiva:
Cercei cu pandantiv

Pentru ca s-a cerut mov:
      
Bratari, sau seturi cu bratari :

Cercei atarnatori:


vineri, 10 iunie 2011

Artbutique V 6

     De curand am aflat ca o sa aiba loc in Sibiu Artbutique V 6. Deorece nu am participat niciodata la un astfel de targ, nici nu mi-a trecut prin cap sa o fac, dar o prietena de-a mea, care imi cunoaste bine hobby-ul, a fost atat de entuziasmata cand a auzit de targ, incat a vrut sa ma inscrie. M-a convins datorita faptului ca o sa vina cu mine la targ :), multumesc Georgi.
     Problema mea este ca nu am participat niciodata la un astfel de targ, nici macar din punctul de vedere al unui vizitator, asa ca nu stiu la ce sa ma astept.
     Pregatiri: Creatiile de prezentat: intr-un weekend am pus mana pe FIMO si Cernit, ce mai aveam eu pe acasa si m-am apucat de treaba. Am inceput de la niste idei, dar cand am avut materialul in mana acele idei s-au transformat in cu totul altceva. Pe la sfarsitul primei zile, aveam materializate cateva idei. In a doua am continuat cu altele noi.
     FIMO nu e totul. Nu pot sa ma prezint cu cercei si pandantive, ar fi prea putin. Trebuie sa  fac si coliere, poate bratari. Asa ca m-am decis sa caut materiale pe care le pot utiliza. Am ajuns la materiale textile, imitatii de piele, fire de matase si chiar si piele. Acest ultim material e fantastic. Din momentul in care l-am vazut, deja am vizualizat cateva modele, dupa ce l-am atins, am fost indragostita. Urmatoarele zile o sa le dedic acestui material pe care il ador, si care, asa ca si FIMO iti permite multa libertate.
     Din cate stiu eu la astfel de targuri de obicei fiecare participant are un anumit stand, cu suporturi de prezentare ale bijuteriilor, cu bannere, cu un panou mare poate. Tinand cont de lipsa mea de experienta in domeniu, nu o sa investesc in asa ceva momentan. Tot standul meu o sa fie creat din improvizatii. O sa fie o surpriza, monetan si pentru mine, deoarece nu m-am hotarat inca ce sa fac :).
     Materiale publicitare: un prieten mi-a sugerat sa imi fac carti de vizita. Idee buna, dar cu ce? unde pot sa ma gaseasca oamenii? in primul rand pe Facebook, pentru ca acolo intru cel mai des, si mai postez din cand in cand unele lucruri pe care le fac, in al doilea rand blogul, pe care l-am ignorat de cand mi-am luat motor, pentru ca timpul liber il petrec pe coclauri ;)
     Pentru ca ceea ce fac e un hobby pentru mine, si nu o afacere, cel mai probabil, la capitolul materiale publicitare nu o sa fiu prea bine pregatita.
     Va rog sa imi tineti pumnii, urmeaza o perioada grea de pregatiri.